Markt

BEVRIJDINGSMARKT 2020 kan helaas niet doorgaan vanwege de gezondheids voorschriften.

Het was ons een waar genoegen verleden jaar, iedereen zo gezellig in de Westerstraat-Vijzelstraat ontvangen te hebben ! Menigeen heeft goede zaken kunnen doen ! Dit is voor her haling vatbaar ! Maar het is erg jammer maar door de recente ontwikkelingen van het Corona virus dit jaar niet mogelijk.

Hieronder dus zoals de markt volgend jaar (2021) hopelijk weer kan plaatsvinden.  

 5 mei van 9:00 tot 16:00 Bevrijdingsmarkt  in de Westerstraat en de Vijzelstraat met kramen en grondplaatsen. De markt loopt vanaf de Hema/Westerkerk, tot aan de Nieuwstraat. Let op, er is geen autoverkeer toegestaan op het marktgebied. Maar rondom is er genoeg parkeergelegenheid, en via de vele steegjes ben je zo  bij je kraam of grondplaats!

Let op: Hier mogen geen etenswaren en nieuwe spullen worden verkocht!

Wilt u gebruikte spulletjes verkopen in een gezellige winkelstraat ? LET OP; Het is dus geen vrijmarkt ! 

Een grondplaats kost € 3-€ 4 per plek (inclusief € 1 borg) en afhankelijk van de breedte, die per winkelpui verschilt, kan dat voor de hele pui enkele euro`s hoger worden.
Een kraam kost € 35 , voor leden € 30 (inclusief € 5 borg)
Als de plek schoon wordt opgeleverd kunt u de vooruitbetaalde borg ophalen bij de kraam van de Oranjevereniging. Er staat een container voor afval.

N.B. 5 mei geldt evenals 27 april als een zondag voor het parkeerbeleid, dus vrij parkeren, echter uitsluitend in de daarvoor bestemde parkeervakken!
Bij parkeren op trottoirs en daar waar een parkeerverbod geldt, volgt een bekeuring.

Geef een reactie