Optocht

09:15 OPTOCHT
Verzamelen en de start, is op de parkeerplaats van het Boschplein.
Gezien het teruglopen, van de publieke belangstelling langs de route van de optocht, zijn we genoodzaakt net als vorig jaar deze in te korten.
De route is: Meidenmarkt, Zuiderkerksteeg,straat, Westerstraat, Breedstraat alwaar voor het gemeentehuis, net als voorgaande jaren, de Aubade plaatsvindt. Het Thema van de optocht is: ‘De Thuishaaldertjes’.
Kom allemaal verkleed, want de jury is aanwezig en kijkt wie het mooist, grappigst of origineelst is verkleed! Er zijn weer mooie prijzen te winnen! Voor een single
€ 25, een duo € 30 en een groep € 40.
De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de aubade bij het stadhuis. Alle deelnemers aan de optocht krijgen een ballon met een wedstrijdkaartje. Deze laten we op tijdens de aubade. Misschien komt jouw ballon wel het verste! Als je wint krijg je een uitnodiging voor de prijsuitreiking.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>