Bevrijdingsmarkt

BEVRIJDINGSMARKT 2018

Zaterdag 5 mei van 9:00 tot 16:00 wordt er weer een Bevrijdingsmarkt georganiseerd. Dit jaar op een nieuwe plek: in de Westerstraat en de Vijzelstraat met kramen en grondplaatsen.

Let op: Hier mogen geen etenswaren en nieuwe spullen worden verkocht!
Wilt u gebruikte spulletjes verkopen in een gezellige winkelstraat ?

Het is dus geen vrijmarkt ! De verhuur van een kraam of grondplaats is op volgorde van aankomst in de rij op zaterdag 21 april om 11:00 in Grandcafé van Bleiswijk, kom op tijd, want op = op en 1 kraam per persoon!
Een grondplaats kost € 3-€ 4 (inclusief € 1 borg) en afhankelijk van de breedte, die per winkelpui verschilt.
Een kraam kost € 30 (inclusief € 5 borg)
Als de plek schoon wordt opgeleverd kunt u de vooruitbetaalde borg ophalen bij de kraam van de Oranjevereniging. Er staat een container voor afval.

N.B. 5 mei geldt evenals 27 april als een zondag voor het parkeerbeleid, dus vrij parkeren, echter uitsluitend in de daarvoor bestemde parkeervakken!
Bij parkeren op trottoirs en daar waar een parkeerverbod geldt, volgt een bekeuring.

P.S. Even nog een berichtje we zijn nu 24 april; er zijn nog enkele plaatsen vrij , vooral in de Vijzelstraat. U kunt contact met ons opnemen via deze site.

20 Responses to Bevrijdingsmarkt

1. joop de jong says:

wil graag met mn poffertjeskraaam blijven komen,kan dat. gr joop

Geplaatst op 10 april 2018 at 08:14 |
      Goededag Joop,

Dit jaar is de bevrijdingsmarkt in de Westerstraat en de Vijzelstraat, en dit vooral om verkeerstechnische redenen.
      Het gaat om het verkopen van oude spulletjes met gehuurde plaatsen die van ons uit geregeld gaan worden.
      We hebben uit veiligheidsoverwegingen vanuit de gemeente rekening te houden met de beperkingen van dit gebied en wie zich buiten dit gebied bevind is in overtreding.
      In dit gebied bevinden zich al de nodige horica bedrijven en vinden het niet sympatiek tegenover hun, andere horicabedrijven toe te laten.
      We kunnen u dan ook niet toelaten, we hopen dat u er begrip voor heeft.

Met vriendelijke groet , het Bestuur

2. Grada Burger says:

Zijn de plaatsen net zo groot als de jaren ervoor ?

Goededag Grada,

Dit jaar zijn er grote en kleine plaatsen, de plaatsen zijn voor de winkels in de Westerstraat en Vijzelstraat .
      We doen dat in overleg met hun om hun winkel ingang niet te blokkeren. En hopen er zo een gezellige dag van te maken.
      De inschrijving is 21 April om 11uur bij Van Bleiswijk , Westerstraat 84-86.

Met vriendelijke groet, Het Bestuur

3. Hans de Best says:

Goedenavond,
    Helaas ben ik de 21e april niet in de gelegenheid om naar van Bleiswijk te komen.
    Kunt u mij na de loting informeren of er nog een kraam vrij is?
    Groetend,
    Hans de Best

Goededag Hans,

Het bericht is naar de voorzitter gestuurd.

Met vriendelijke groet het bestuur

Beste Hans,
      We hebben nog enkele Kramen kunnen toevoegen.
      Het gaat om het ged. Vijzelstraat zo tegen de gezondheidswinkel aan.
      Heb je interesse, dan kan je het bedrag dezer dagen overmaken.
      Let op er mogen geen auto`s op het terrein.
      Met vriendelijke groet,
      de marktmeester. Harry

4. Jannie says:

Moet je echt in persoon in de rij gaan staan????

Goededag Jannie,

Dat is wel het eerlijkste lijkt ons, behalve als je een bepaalde reden hebt waardoor het voor jou onmogelijk is.

Met vriendelijke groet, het bestuur.

5. Mar says:

Goedendag,

Ik wil heel graag ren kraam huren, alleen ben ik 21 april helaas een weekend weg.
    In mijn omgeving heb ik gevraagd of iemand voor mij een kraam kan regelen maar helaas .
    Is hier mogelijk een andere oplossing voor?

Goededag Marjolijn,

Morgen word het waarschijnlijk zoals altijd erg druk bij de inschrijving , maar als er een kraam over is nemen we kontact met je op.

Met vriendelijke groet, het bestuur

6. Sabine says:

Zijn alle plaatsen gereserveerd voor de komende markt?
    Ik kon gister helaas niet heen voor reservering,,

Beste Sabine,
      Er is op de Westerstraat meer ruimte,
      dus gelukkig hebben we nog wat plaatsjes over, voor de mensen die echt niet bij de inschrijving konden zijn.
      Ook nog een enkele kraam in de Vijzelstraat.
      Waar kunnen we je mee verblijden?
      Met vriendelijke groet,
      Marktmeester,
      Harry

• Sabine says:

Westerstraat heel graag!

• Sabine says:

Kan ik u mailen voor de betaling en inschrijving?

• oranjever says:

Beste Sabine, ben nog even bezig met nieuwe kramen uit te zetten/in te passen.
            Je staat als eerste gegadigde vermeldt.
            groetjes,
            Harry

Beste Sabine,
            Ben alles nog even aan het bekijken geweest,
            Heb nog 1 kraam in de Westerstraat kunnen toevoegen.
            Anders wat grondplaatsjes, wat was eigenlijk de vraag, grondplaatsjes, of kramen?

7. Astrid says:

Beste Oranjevereniging,
    Zijn er nog grondplaatsen beschikbaar?
    Groet Astrid

8. oranjever says:

Goededag Gerard,
    Wij zijn een geheel nieuw bestuur, van het oude bestuur hadden we over de nodige problemen gehoord met vooral de autos en de benummering van de plaatsen.
    Vooral is er deze keer aan de kinderen gedacht, dus om ze in een wat beschutterder omgeving te zetten . We zullen zien of het beter gaat. Misschien is er toch nog wel voldoende volk op de dijk en op 6 mei is er alweer markt op de dijk.

met vriendelijke groet van het bestuur.

9. oranjever says:

Voor de goede orde, er worden geen nieuwe spullen en geen etenswaren verkoop toegelaten.
    Het is een volledige winkelstraat en er is genoeg op het gebied van eten en drinken al aanwezig.